SAP KULLANICILARI DERNEĞİ

ÜYELİK

ÜYELİK

SAP Kullanıcıları Derneği’ne Nasıl Üye Olabilirsiniz?

Kimler üye olabilir?

SAP Kullanıcıları Derneği’ne sadece SAP kullanan müşteri statüsündeki firmalar (tüzel kişilikler) üye olabilirler. Üye olan firmalar atadıkları temsilciler vasıtasıyla (genellikle SAP’nin bağlı olduğu departman yöneticileri) dernek ile tüm iletişimlerini sürdürürler.

Bir örnek üzerinden anlatırsak, eğer çalıştığınız firmada SAP kullanılıyorsa şirketiniz SAP Kullanıcıları Derneği’ne üye olabilir. Firmayı dernekte sizin temsil etmenizi ister. Böylece siz artık firmanızın adına dernekteki tüm faaliyetlerde rol alabilirsiniz. Tüm toplantılara katılabilir, yönetim kuruluna seçilebilir veya denetim kurulunda görev alabilirsiniz. Kısacası dernekteki her üyenin eşit olarak sahip olduğu tüm haklara sahip olursunuz.

SAP Kullanıcıları Derneği tarafından gerçekleştirilen tüm etkinliklerde ise aksi belirtilmediği sürece herhangi bir sınırlama olmadan üye olan firmanız bünyesinde çalışan herkes etkinliklere katılabilir.

Peki SAP kullanmasına rağmen kimler derneğe üye olamaz?

Ekosistemde yazılım, donanım veya hizmet sağlayan firmalar, kısaca SAP’nin herhangi bir alanında satış potansiyeli taşıyanlar üye olamazlar. Dernek sadece müşteri olarak SAP ürünlerini kullanan üyelere ev sahipliği yapmak için kurulmuştur.

Nasıl üye olunur?

Firmanızın SAP Kullanıcıları Derneği’ne üye olabilmesi için hazırlamanız gereken birkaç belge var. Bunlar sırasıyla

İlk adımda firmanızın derneğe üye olmak istediğini ve kendisini kimin temsil edeceğini resmi olarak belirtmesi gerekiyor. Bu adımı gerçekleştirmek için iki farklı yol izleyebilirsiniz.

  1. Firmanızın derneğe üye olmak istediğini ve temsilcisini belirten bir yönetim kurulu kararı çıkartabilirsiniz.
  2. Aynı içerik ile bir dilekçe hazırlayıp firmanızda imza yetkisi olan kişi veya kişilere imzalatabilirsiniz.

İkinci yöntemin birçok firmada daha hızlı olduğu için tercih edildiğini söyleyebiliriz. Dilekçe ve Başvuru Formu belgelerini web sitemizden indirebilirsiniz.

Yukarıdaki belgeleri hazırladıktan sonra dernek adresine kargo ile gönderip, yıllık aidat ücretini dernek banka hesabına yatırmanızın ardından üyelik işlemleriniz başlayacaktır.

Yıllık aidata neden ihtiyaç var?

Üyelerden yıllık olarak alınan aidatlar iki ihtiyacın karşılanması için kullanılıyor. İlki tüzel kişilik olarak derneğin hayatını sürdürebilmesi adına gerçekleştirdiği işlemler, ikincisi ve asıl önemlisi ise dernek üyesi olarak biz müşterilerin kendi bütçemiz ile kendi seçtiğimiz konularda etkinlikler düzenleyebilmemiz için. Böylece sponsorlardan bağımsız olarak gerçekleştirdiğimiz etkinliklerde müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik konuları ele alabiliyoruz.

Abone Ol

E-Posta adresinize gelecek olan doğrulama linkine tıklamayı unutmayınız.
Gelecek ekrandaki bilgileri de doldururmanızı rica ediyoruz.

      Linkedin SUG TURK
Şifremi Unuttum
Copyright by SUGTURK